Είμαστε ένα σύγχρονο κέντρο ειδικών θεραπειών, σε ένα καινούριο χώρο, όπου μέσα από την εμπειρία μας στον τομέα της ψυχικής υγείας και την επαφή μας με τα παιδιά και τις οικογένειες τους, στοχεύουμε στο να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες   παρέμβασης τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Προτεραιότητά μας, η αναλυτική αξιολόγηση των ατομικών δυνατοτήτων και αναγκών κάθε παιδιού, καθώς και ο σχεδιασμός εξατομικευμένων προγραμμάτων παρέμβασης, βασισμένα στις τελευταίες θεραπευτικές προσεγγίσεις, σε συνεργασία πάντα με την κάθε οικογένεια και το ευρύτερο περιβάλλον κάθε παιδιού.

Παράλληλα, θεωρούμε εξίσου σημαντική την  αξιολόγηση και παρέμβαση σε ομαδικό επίπεδο. Η συμπεριφορά των παιδιών και η αλληλεπίδραση τους εντός της ομάδας, αποτελούν μια δυναμική διαδικασία, όπου μέσω στοχευόμενης καθοδήγησης ενισχύει την ενεργητική μάθηση και  τη γενίκευση αυτής και σε άλλα περιβάλλοντα.

Στο “λέο” επενδύουμε στην θεραπευτική σχέση μεταξύ παιδιού ή εφήβου και θεραπευτή, στην αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης με την κάθε οικογένεια και στην συνεργασία με όσους φορείς το περιβάλλουν. 

Απευθυνόμαστε σε παιδιά από 18 μηνών και εφήβους, με  Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές (Αυτισμός)/ Νοητική καθυστέρηση/ Μαθησιακές Δυσκολίες/ Δυσπραξία /Διαταραχές επικοινωνίας/Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.